Home / OSTALI POSLOVI / Poznati Francuski željeznički prevoznik Transdev traži radnike u Njemačkoj
transdev voz

Poznati Francuski željeznički prevoznik Transdev traži radnike u Njemačkoj

Francuska firma „Transdev“ u Njemačkoj iz godine u godine sve je više popularnija te osvaja željezničke pruge na raspisanim natječajima u regionalnom prometu. Prvi je to najbolji privatni željeznički prijevoznik u Njemačkoj, odmah iza Njemačkih željeznica (Deutsche Bahn „DB“).

Osim željeznice aktualni su i u autobusnom linijskom regionalnom prijevozu. Odnedavno djeluju i u Češkoj. Zapošljava u Njemačkoj preko 5000 djelatnika, a u 19 zemalja svijeta 82 tisuće. Godišnje preveze 220 milijuna putnika u Njemačkoj, a godišnji prihod je 890 milijuna eura. Pod „transdev“ djeluju 43 sestrinske tvrtke. Posjeduje 381 elektromotorna i dizel voza, 21 vagona, 4 lokomotive, 15 tramvaja te oko 1400 autobusa.

U Bremenu su preuzeli S-Bahn, a uskoro preuzimaju i u Hannoveru. U stalnoj su potrazi za novim djelatnicima kako u željezničkom tako i u autobusnom prijevozu. Traže se vozači autobusa, kondukteri, vozovođe, … diljem Njemačke. U Bavarskoj prometuju na relaciji München – Salzburg, a zapošljava oko 600 djelatnika.

Trenutno traže izučene vozače vozova te nude i premiju od pet hiljada eura ugovorima sklopljenim do 19. aprila 2019. godine.

Ostale informacije na mrežnoj stranici www.transdev.de te www.meridian-bob-brb.de.

2,314 total views, 1 views today

Please follow and like us:

O urednik

Također pogledajte

cistacica

Potrebno više Čistača / ica za rad u Koblenzu (Njemačka), plata je 1.000€ – 1.350 € te imate obezbijeđen smještaj i hranu. Svi kontakti su u tekstu

Cistaci/ce za rad u njemackoj (m/ž) Zaposljavanje Njemacka Mjesto: Njemačka / Koblenz Vrsta zaposlenja: Stalni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *